Nyt kun mun ikuisuusflunssa näyttää olevan taltutettu, päätin aloittaa pienimuotoisen elämäntaparemontin. Se lähti liikkeelle oikeastaan jo viime viikolla, kun liityin kaverin kanssa salilla kurssintapaiselle, jossa tarkoitus on tavoitella tasapainoista elämäntapaa. Saatiin sieltä sitten tehtäväksi pitää ruokapäiväkirjaa. Koska homma näytti varsin helpolta ainakin tuon viisi päivää, niin ajattelin jatkaa samaa ihan omin nokkineni ja vieläpä laajentaa tuota niin että pidän logia myös liikkumisistani.

Tavoitteena voisi pitää vaikka sitä että saisi jotain normaaliutta tähän omaan elämään. Esim ruokarytmin järjelliseksi. Yöelämästä en ehkä voi luopua ihan kirjoittamisen takia, se kun tuntuu olevan yöllä niin paljon tehokkaampaa kuin päivällä. Mutta mitäs sen niin väliä sitten on jos rytmi olisi muuten kohdillaan. Sitten ehkä olisi eriasia, mikäli saisi töitä, muuten voi sujuvastikin elää sen muutaman tunnin muihin nähden eri aikakaudessa. 

Kirjoittaminen ja projektin eteneminen olisi taatusti helpompaa jos saisi kirjoitettua suoraan kerralla kaiken niinkuin haluaa, eikä aina joutuisi kirjoittamaan KAIKKEA kahteen kertaan. Puuduttavaa. Tosin joka kerralla tuo on vähän edennyt, mikä on vain positiivista, eikä vieläkään ole kertaakaan iskenyt sellainen "mun on pakko"- olo, mikä saattaisi viedä motivaation nolliin. Alles gut. Eikun musiikit korville ja jatkamaan. 

Over and out!