Kävin eilen katsomassa The Man-Eating Treen keikkaa Lost in Music-festarilla Sputnikissa. Olen tuohon bändiin kunnolla tutustunut vasta ihan äskettäin, mutta voi hyvänen aika että oli loistava keikka! 

Ihanaa tunnelmointia ja vajoilua tuo musiikki! Ja pojat sekä tyttö olivat kerrassaan mukavia, sain keikan jälkeen nimet levyn kanteen ja kolme kaverikuvaakin. Oi autuutta! ^^ Kylläpä vaan voi ihminen olla pienestä, niin kovin pienestä, onnellinen. 

Mikäli tuo bändi saapuu uudemman kerran katsomaetäisyydelle niin mä olen siellä ihan ehdottoman heti. Sitä tosin saa hetkisen ehkä odotella koska nuo ovat nyt juuri lähdössä Tarotin kanssa kiertämään Eurooppaa.

Siellähän oli kolme muutakin bändiä tuon TMETin lisäksi: Dead by You, Anthriel ja Vanity Beach. Näistä en ollut kovinkaan tietoinen ennen keikkaa.

Dead by You soitteli reipasta, iloista rokkia. Tykkäsin menosta ja nappasin levynkin mukaani, kun sellaisen ilmaiseksi sai. :D Tarvinnee ihan tutustua tarkemmin vielä kun nyt tuo levy on olemassa, tosin tässä menee taatusti jokunen päivä The Man-Eating Treen parissa vajoillessa. 

Toinen bändi, Anthriel, oli sitten koko illan raskainta tykitystä, mutta melkoisen melodista siitäkin huolimatta. Kuuleman mukaan olisi ollut bändin levyjulkkarikeikka, mutta eipä siellä mitään levyjä näkynyt noilta olevan tarjolla.. Jos olisin moisen löytänyt sieltä niin voisinpa lähes luvata että se olisi lähtenyt mukaan. Tykkäsin todella. ^^ Tuossa bändissä oli myös supersöpö, kämmenellä pideltävän kokoinen basisti, joka soitti sormin. Tykkäsin kovin siitäkin. :D

Kolmas bändi, Vanity Beach, oli sitten koko illan lamein esitys. Ei vain uponnut mulle, ei millään. Se oli jotenkin niin wannabe koko bändi että ei mitään tajua. Paha vain kun en mä edes osaa verrata sitä mihinkään muuhun bändiin. Vokalisti näytti ihan Jyrki 69:ltä :D

Oli kyllä mitä mahtavin ilta. 3/4 hyvää keikkaa, nimet levynkannessa, kaverikuvia bändiläisten kanssa ja ilmaisia levyjä... Ihan parasta. ^^